Comentarii (0) Reclamație film
loading...

0.0
Descarcă Filmul HD

Joe Kidd (1972)

Joe Kidd online subtitrat HD este un film American Technicolor din 1972, în Panavision, cu Clint Eastwood și Robert Duvall, scris de Elmore Leonard și regizat de John Sturges.
Filmul este despre un fost vânător de recompense angajat de către un proprietar bogat, numit Frank Harlan, pentru a-l urmări pe liderul revoluționar mexican Luis Chama, care luptă pentru reforma funciară. Face parte din genul occidental revizionist.

Vizualizari: 183

Categoria: Western, 1972

Regizor: John Sturges

Data Adaugari: 29/06/2020

Scenariști: Elmore Leonard

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:27:32

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 6,5


loading...
Joe Kidd este un fost vanator de comori, foarte cunoscut in Sud-Vestul Americii. Cand unor mexicani le este refuzata orice pretentie asupra pamantului american si toate probele lor sunt distruse de un incediu ce izbucneste in tribunal, acestia se hotarasc sa recurga la metode violente. Louis Charma este carismaticul lor lider, un om ce declama retorica revolutionara si cere reforma agrara. Frank Harlan, un bogat proprietar de pamanturi cu interese in zona disputata, decide sa intervina in acest conflict si sa rezolve problema intr-o maniera proprie. Angajeaza o banda de ucigasi si ii cere ajutorul si lui Joe Kidd pentru a-l prinde pe Charma. Initial Kidd incearca sa evite orice amestec in aceasta problema, pana cand Charma face greseala de a-i fura caii si de a-i ameninta prietenii.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: