Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Johnny Got His Gun - Johnny pleacă la război (1971)

Johnny Got His Gun online subtitrat BluRay 720p este un film american dramatic antirăzboi din 1971 scris și regizat de Dalton Trumbo. Rolurile principale au fost interpretate de actorii Timothy Bottoms, Jason Robards, Donald Sutherland, Diane Varsi și Kathy Fields. Scenariul (realizat de Trumbo în colaborare cu Luis Buñuel) se bazează pe un roman omonim scris de Trumbo.

Vizualizari: 267

Categoria: Dramă, Război, 1971

Regizor: Dalton Trumbo

Data Adaugari: 16/05/2020

Scenariști: Dalton Trumbo, Luis Buñuel

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:51:40

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 nominalizare Globul de Aur ,2 premii si o nominalizare Cannes,1 premiu Kinema Junpo Awards,1 nominalizare WGA Award

IMDb: 7,9


loading...
Johnny Got His Gun a avut un succes mic la lansarea sa și a fost repede uitat de publicul larg. Cu toate acestea Jimmy Carter a cerut tuturor noilor membri ai cabinetului său de stat să vizioneze filmul la scurt timp după alegerea sa ca guvernator al Georgiei în 1971. Filmul a devenit cel mai bine cunoscut când a fost încorporat în videoclipul formației Metallica "One", a cărui popularitate a transformat ulterior Johnny Got His Gun într-un film idol. În cele din urmă, membrii Metallica au cumpărat drepturile de autor ale acestui film, pentru a nu schimba videoclipul melodiei și pentru a nu plăti redevențe.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: