Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

loading...

Judex - Justițiarul (1963)

Judex este un remake al filmului în limba franceză din 1963 al serialului francez din 1916, cu același nume, referitor la aventurile eroului de pulpă Judex. Regizat de realizatorul francez Georges Franju, filmul joacă Channing Pollock în rolul lui Judex / Vallieres, Édith Scob ca Jacqueline și Francine Bergé ca Diana.

Vizualizari: 571

Categoria: Acţiune, Crimă, Dramă, 1963

Regizor: Georges Franju

Data Adaugari: 13/11/2018

Scenariști: Jacques Champreux, Francis Lacassin

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:33:38

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 7.2


loading...
Baronul Jacques de Tremeuse este atras în afaceri dubioase de partenerul său Favraux, un om fără scrupule și avid după bani. Ajuns în pragul falimentului, baronul nu mai are altă șansă și se sinucide lăsâd orfani doi copii mici, Judex și George.

Anii trec, iar Judex, care jurase că își va răzbuna tatăl, ajuns un tânăr frumos și ager la minte și în luptă, se angajează ca asistent personal al lui Favraux, sub numele de Vallieres. Maestru al deghizărilor, Judex apare și dispare precum o fantomă fără ca nimeni să bănuiască că este una și aceeași persoană. Scopul său este să-l răpească pe bancher.

La rândul său Favraux este ajutat de doi infractori mărunți, dar cu idei mărețe, care intenționează să pună mâna pe averea lui Judex. O intrigă relativ simplă dar care duce la derularea unor evenimente neprevăzute.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: