Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

0.0

loading...

Kozijat rog (The Goat Horn) - Cornul de capră (1972)

Cornul de capră sau Cornul caprei (în bulgară Козият рог, translit. Koziyat rog) este un film dramatic bulgar din 1972 regizat de Metodi Andonov, cu Anton Gorceev și Katya Paskaleva. Filmul are loc în Bulgaria în secolul al XVII-lea, când soția lui Kara Ivan este violată și ucisă de patru stăpâni otomani locali. După ce și-a deghizat fiica ca băiat și a instruit-o în arta masculină a războiului timp de zece ani, cei doi au plecat să se răzbune.

Vizualizari: 58

Categoria: Dramă, 1972

Regizor: Metodi Andonov

Data Adaugari: 05/09/2020

Scenariști: Nikolay Haytov

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:35:33

Claritate: BDRip 720p

Premii: 1 Premiu si o Nominalizare Chicago International Film Festival,2 Premii Golden Rose,1 Premiu Karlovy Vary International Film Festival

IMDb: 8,4


loading...
În secolul al XVII-lea, în Bulgaria aflată sub stăpânire otomană, Kara Ivan (Anton Gorchev) este plecat de acasă cu caprele. În acest timp, turcii îi violează și-i ucid soția, pe Maria. Bărbatul îndurerat o duce pe fiica sa cea mică, Maria, în munți și-i dă o educație de bărbat pentru a se răzbuna pe ucigașii soției sale. Peste zece ani, ea îi ucide unul câte unul. Când Maria (Katya Paskaleva) întâlnește un tânăr cioban, femeia se îndrăgostește și uită de răzbunare. Kara Ivan îl omoară pe cioban pentru a-o aduce pe fiica sa înapoi în misiunea de răzbunare, dar Maria face o altă alegere.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: