Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Kris (Crisis) - Criza (1946)

Criza (suedeză: Kris) este un film suedez regizat de Ingmar Bergman, lansat în 1946.
Este debutul regizoral al lui Bergman, el fiind și autorul scenariului, pe baza piesei de radio daneze Moderhjertet (cu sensul de Animalul Mamă, Inima Mamei, Creatura Mamă și Instinct Matern) de Leck Fischer.

Vizualizari: 480

Categoria: Dramă, 1946

Regizor: Ingmar Bergman

Data Adaugari: 18/10/2017

Scenariști: Ingmar Bergman , Leck Fischer

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:28:43

Claritate: DVDRip

Premii: N / A

IMDb: 6,5


loading...
Tanara Nelly duce o viata linistita cu mama ei adoptiva pana cand mama biologica isi face aparitia. Atrasa de indrazneala si naturaletea metropolei Stockholm, Nelly paraseste micul orasel pentru a se muta cu mama ei. Aici are sa descopere latura intunecata a naturii umane...

Este sedusă de către amantul mamei, un tânăr actor; surprins asupra faptului de către mama înșelată, acesta se sinucide.

Insuccesul de public al filmului determină studioul ‘Svenska’ să rupă contractul cu Bergman, care ulterior va considera Criza „pur și simplu o prostituție, pe care am făcut-o pentru că doream cu orice preț să fac film“. Cu toate acestea, „tabloul vieții de provincie este, în tradiția lui Stiller, deopotrivă de trist și amuzant“, iar „tema dragostei nerăsplătite prefigurează filmele de mai tîrziu ale regizorului“.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: