Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

loading...

L'armée des ombres (Army of Shadows) - Armata umbrelor (1969)

L’armee Des Ombres, drama război, co-producție franco-italiană, film francez apărut in 1969, regia Jean-Pierre Melville.

Vizualizari: 321

Categoria: Dramă, Război, 1969

Regizor: Jean-Pierre Melville

Data Adaugari: 22/02/2020

Scenariști: Joseph Kessel, Jean-Pierre Melville

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:23:57

Claritate: BluRay 1080p

Premii: 1 nominalizare Indiewire Critics' Poll, 1 premiu Los Angeles Film Critics,1 premiu National Society of Film Critics,1 premiu New York Film Critics Circle,1 premiu Village Voice Film Poll

IMDb: 8,2


loading...
În această dramă de război al carui subiect se petrece în timpul luptei de rezistenta franceze din cel de-al Doilea Război Mondial, liderul rezistenței – Philippe Gerbier (Lino Ventura) este trădat și închis, însă scapă din sediul Gestapo-ul şi revine în Marsilia. Aici, el și aliații săi îl prind și îl omoară pe trădătorul din cauza căruia a fost închis, apoi încearcă să salveze un luptător al rezistenţei din Lyon, însă după o turnură nefavorabilă de situație , Philippe este capturat din nou, iar partenerul său este ucis. Philippe scapă miraculos chiar înainte de a fi executat, dar constată mai apoi că o altă membră a rezistenței a fost capturată, iar de aici începe o cursă infernală cu scopul de a o salva pe femeie.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: