Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

L'aveu (The Confession) - Mărturisirea (1970)

L’aveu (1970) online subtitrat HD, dramă, co-producție franco-italiană, se bazează pe povestea adevărată a comunistului cehoslovac Artur London, un inculpat în procesul Slansky; regia Costa-Gavras. Gavras a intenționat să realizeze o pledoarie împotriva totalitarismului și, în particular, a stalinismului.

Vizualizari: 241

Categoria: Dramă, Thriller, 1970

Regizor: Costa-Gavras

Data Adaugari: 12/04/2020

Scenariști: Lise London, Artur London

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:12:36

Claritate: HDRip 720p

Premii: O nominalizare Globul de Aur, o nominalizare BAFTA,1 premiu Silver Ribbon,1 premiu NBR Award,1 premiu Sant Jordi

IMDb: 7,9


loading...
A.L. este un bărbat cu un trecut ireproșabil. Într-o duminică a anului 1951, pe o stradă lăturalnică, două mașini o blochează pe a sa. Doi bărbați înarmați îi pun cătușele, arestându-l. După mai multe luni el simte că a înnebunit: timpul trece, se luptă cu lipsa somnului, cu setea, cu mâinile încătușate. Este supus interogatoriilor brutale, este acuzat. El neagă toate acuzațiile, sperând că într-o zi adevărul va ieși la iveală, dar, în timp, rezistenţa sa se prăbușește pentru că el înţelege că nu este victima unei erori judiciare, ci a unei conspiraţii.
Epuizat, disperat, a mărturisit în cele din urmă toate crimele de care este acuzat. După dispariția sa, soția a încercat să îl găsească, dar a fost împiedicată de autorități. În curând ea va rămâne fără loc de muncă, iar copiii sunt exmatriculați din școală.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: