Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

L'uccello dalle piume di cristallo (The Bird with the Crystal Plumage) - Pasărea Cu Pene De Cristal (1970)

L'uccello dalle piume di cristallo online subtitrat este un film de groază italian din 1970, regizat de Dario Argento. Rolurile principale sunt interpretate de actorii Tony Musante, Suzy Kendall, Enrico Maria Salerno și Eve Renzi.
Titlu Alternativ : El pájaro de las plumas de cristal,Tajna crne rukavice,The Gallery Murders,To pouli me ta krystallenia ftera,L'oiseau au plumage de cristal,Fuglen med krystalfjerpragten

Vizualizari: 244

Categoria: Crimă, Horror, Mister, Thriller, 1970

Regizor: Dario Argento

Data Adaugari: 10/04/2020

Scenariști: Dario Argento

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:36:30

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1` nominalizare Edgar Allan Poe Awards,1 premiu si o nominalizare Globul de Aur

IMDb: 7,2


loading...
Sam Dalmas este un scriitor american care traieste la Roma alaturi de prietena sa Giulia. Aflandu-se intr-un blocaj de inspiratie pentru noua sa carte si terminand resursele financiare, este pe punctul de a se intoarce in America. Intr-o noapte, in timp ce se indrepta spre casa, Sam este martorul unei tentative de omor asupra unei femei. Fiind singurul martor, politia ii confisca pasaportul pentru a nu putea parasi tara si il obliga sa-i ajute la aflarea faptasului. Principalul suspect este un criminal in serie misterios ce terorizeaza orasul si care nu lasa nici o urma la locul crimei, omorand numai femei ce par sa nu aiba nici o legatura intre ele. Din momentul in care Sam colaboreaza cu Politia, atat el cat si Giulia devin tintele criminalului. Cu cat sunt mai aproape de elucidarea misterului, cu atat scad si sansele sa iasa nevatamati din aceasta cursa.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: