Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

4.4

loading...

La Ciociara (Two Women) - Ciociara (1960)

Two Women este un film de dramă de război din 1960 regizat de Vittorio De Sica dintr-un scenariu de Cesare Zavattini și De Sica, bazat pe romanul cu același nume al lui Alberto Moravia. Filmul joacă Sophia Loren, Jean-Paul Belmondo, Eleonora Brown și Raf Vallone.

Vizualizari: 577

Categoria: Dramă, Război, 1960

Regizor: Vittorio De Sica

Data Adaugari: 16/07/2018

Scenariști: Vittorio De Sica, Cesare Zavattini

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:37:19

Claritate: HDRip

Premii: Un premiu Oscar, un premiu Globul de Aur, un premiu BAFTA, un premiu si 1 nominalizare Cannes,1 premiu Bambi Awards,1 premiu Blue Ribbon,1 premiu David di Donatello,1 premiu Silver Ribbon,1 nominalizare Golden Laurel,1 premiu NBR Award

IMDb: 7,8


loading...
In timpul celui de-al II-lea razboi mondial, Cesira si fiica ei de 13 ani, Rosetta, parasesc Roma de teama bombardamentelor aliatilor. In drum spre satul natal al Cesirei, ele sunt violate de catre un grup de soldati marocani. Dupa ce isi revin din aceasta traumatizanta experienta, cele doua sunt conduse la Roma de un sofer de camion aparent prietenos, dar care nu se sfieste sa cumpere cu o pereche de ciorapi, favorurile Rosettei. Aflarea adevarului de catre Cesira compromite grav relatia mama-fiica.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: