Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

La collera del vento (Revenge of Trinity) - Furia vântului / Răzbunarea Trinității (1970)

The Wind's Fierce online subtitrat HD este un film de dramă occidentală spaniol-italiană din 1970, scris și regizat de Mario Camus.
Titlu Alternativ : Mission hævn,La Cólera de viento,Banditten med de blå øjne,Korppikotkat odottavat...,Trinita voit rouge,I ekdikisi tou Trinita,Sfaires ston ilio, orgi ston anemo,A szél dühe,La cólera del viento,Trinitys hämnd,Der Teufel kennt kein Halleluja,Bes na vetrot,The Wind's Anger,Våldets skördar

Vizualizari: 379

Categoria: Dramă, Western, Premieră, 1970

Regizor: Mario Camus

Data Adaugari: 07/04/2020

Scenariști: Mario Camus

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:33:04

Claritate: DVDRip

Premii: N / A

IMDb: 5,9


loading...
Filmul are loc la începutul secolului al XIX-lea în mediul rural spaniol, în Andaluzia. Ca urmare a exploatării continue, țăranii spanioli au decis să se revolte împotriva stăpânului lor, un proprietar care controlează mai multe terenuri și a cărui avere este uriașă.

De îndată ce începe răscoala țărănească, proprietarul Don Antonio, îngrijorat de viitoarele pierderi economice substanțiale, angajează doi asasini pentru a-i elimina pe conducătorii revoltei, convins că astfel totul se va liniști.

Cei doi ucigași sunt Marcos și fratele său, Jacobo. Marcos își petrece noaptea la un han de la țară aflat în apropierea moșiei lui Don Antoni și se îndrăgostește de hangiță, Soldedad. Văzând brutalitatea oamenilor lui Don Antoni, Marcos trece de partea țăranilor intrând inițial în conflict și cu fratele său, Jacobo...

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: