Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

La Piscine (The Swimming Pool) – Piscina (1969)

La Piscine este un film thriller psihologic italo-francez din 1969 regizat de Jacques Deray, cu Alain Delon, Romy Schneider, Maurice Ronet și Jane Birkin. Situat în timpul verii pe Coasta de Azur, este o dramă de gelozie sexuală și posesivitate.

Vizualizari: 472

Categoria: Crimă, Dramă, Thriller, 1969

Regizor: Jacques Deray

Data Adaugari: 25/02/2020

Scenariști: Jacques Deray, Jean-Claude Carrière

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:03:06

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 7.0


loading...
Marianne şi Jean-Paul îşi petrec vacanţa într-o superbă vilă de lângă Saint Tropez, a cărei piscina constituie scena principală a acţiunii.
Cei doi sunt anunţaţi prin telefon că va veni în vizită un vechi prieten comun de-al lor, Harry, împreună cu fiica lui de 18 ani, Penelope. Cei doi îndrăgostiţi s-au cunoscut chiar prin intermediul lui Harry, acum câţiva ani. Situaţia devine însă tensionată, întrucât Jean-Paul este gelos pe Harry, care a avut în trecut o relaţie cu Marianne. Vorbind cu Penelope, Jean-Paul afla că Harry ar avea încă sentimente pentru Marianne, acesta pretinzând că ar putea să îi despartă pe cei doi oricând şi să se împace cu Marianne. Venind acasă de la o petrecere la care a băut prea mult, Harry se ceartă cu Jean-Paul, acuzându-l pe acesta că este mult prea apropiat de fiica lui. Discuţia se termina tragic, Harry ajungând să se înece în piscină.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: