Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

0.0

loading...

La più bella serata della mia vita (The Most Wonderful Evening of My Life) - Cea mai frumoasă seară din viaţa mea (1972)

Cea mai frumoasă seară din viața mea (titlul original: în italiană La più bella serata della mia vita) este un film de coproducție italo-francez, realizat în 1972 de regizorul Ettore Scola, după romanul Pana de automobil a scriitorului Friedrich Dürrenmatt, protagoniști fiind actorii Alberto Sordi, Michel Simon, Pierre Brasseur și Charles Vanel.

Vizualizari: 97

Categoria: Comedie, Dramă, Mister, 1972

Regizor: Ettore Scola

Data Adaugari: 25/08/2020

Scenariști: Ettore Scola , Sergio Amidei

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:42:56

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 7,1


loading...
În timpul unei scurte „șederi în Elveția pentru afaceri”, doctorul Rossi (de fapt un șef-criminal și escroc italian care vine să depună fonduri în Elveția) este atras de o tânără frumoasă pe o motocicletă, pe drumurile abrupte de munte ale Alpilor Elvețieni. Maserati-ul său se defectează, făcând o pană de motor. Astfel ajunge condus de chipeșa motociclistă, la castelul unui conte vârstnic, fost magistrat, pentru a cere voie să telefoneze la un atelier auto, după ajutor. Contele sugerează ca doctorul Rossi să înnopteze acolo și să petreacă seara alături de el și cei trei prieteni ai săi (doi foști magistrați și un funcționar) și participă la un joc de roluri. Jocul va consta în procesul lui Rossi, unde va fi cercetată viața sa...

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: