Comentarii (0) Reclamație film
loading...

0.0
Descarcă Filmul HD

La tarantola dal ventre nero - Tarantula cu burta neagră (1971)

Tarantula cu burta neagră online subtitrat HD este un film italian giallo din 1971 regizat de Paolo Cavara. Este unul dintre numeroasele filme cu giallo italian care se inspiră din thrillerul de succes The Bird with the Crystal Plumage, de Dario Argento. Filmul a fost filmat pe locația din Roma, Italia, în 1970.
Titlu Alternativ : Black Belly of the Tarantula,La tarántula del vientre negro,O Ventre Negro da Aranha,Den sorte edderkopp,Sta nyhia tis mavris arahnis,Salaperäinen tappaja

Vizualizari: 45

Categoria: Horror, Mister, Thriller, 1971

Regizor: Paolo Cavara

Data Adaugari: 24/06/2020

Scenariști: Marcello Danon , Lucile Laks

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:38:16

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 6,4


loading...
Atunci când nimfomana Maria Zani este ucisă, fostul soț și brokerul de asigurări Paolo Zani devine prim-suspectul inspectorului Tellini. Apoi, vânzătoarea Mirta Ricci este ucisa cu același mod de operare: ambele victime au fost paralizate cu un ac de acupunctură cu otrava introdusă în gât, iar burțile lor au fost deschise cu un cuțit, victimele fiind încă în viață, în același fel în care sunt tarantulele ucise de viespea neagră.
Poliția constată că este și traficanta de droguri, iar Paolo îl întâlnește pe inspectorul Tellini care ii spună că este nevinovat. Mai mult, el angajează un detectiv privat, pe Catapulta care află că ultimul om care s-a întâlnit cu Maria a fost fotograful Mario.
Paolo il urmărește pe Mario, dar ambii mor și inspectorul Tellini găsește un plic adresat lui Franca Valentino de Mario.
Inspectorul Tellini descoperă că era un șantajist, iar între timp Franca devine a treia victimă a ucigașului în serie.
Când maseuza Jenny este găsită moartă în punga de plastic, inspectorul Tellini merge la salonul de masaj pentru a se întâlni cu managerul Laura și crede că un angajat poate fi criminalul in serie.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: