Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Lacombe, Lucien (1974)

Lacombe Lucien este un film de dramă de război francez din 1974 despre un adolescent francez în timpul ocupației germane a Franței în cel de-al doilea război mondial.
In timpul ocupatiei germane a Frantei, un tanar care incearca sa intre in miscarea de Rezistenta si nu e acceptat din pricina varstei, se alatura Gestapo-ului. Indragostindu-se de o evreica, baiatul e vanat deopotriva de Gestapo si de Rezistenta.

Vizualizari: 155

Categoria: Dramă, Război, 1974

Regizor: Louis Malle

Data Adaugari: 08/01/2021

Scenariști: Louis Malle, Patrick Modiano

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:17:42

Claritate: BluRay 720p

Premii: O nominalizare Oscar, o nominalizare Globul de Aur, 2 premii şi 2 nominalizări BAFTA,1 premiu Critics Award,2 premii NBR Award,1 premiu NSFC Award

IMDb: 7.7


loading...
Iunie 1944.
Lucien Lacombe, un tânăr de 17 ani, se întoarce acasă. Tatăl său e prizonier de război în Germania, iar mama sa trăiește cu primarul orașului.
Lucien încearcă să intre în Rezistență, dar fiind prea tânăr e refuzat. Colaboratorii pro-germani obțin de la el informații despre un lider al Rezistenței, apoi îl recrutează în corpul auxiliar francez al Gestapo. Lucien devine agent al poliției germane când războiul se apropie de sfârșit. Se îndrăgostește de o evreică, France Horn..

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: