Comentarii (1) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

5.0

loading...

Le Capitan - Capitanul (1960)

Captain Blood este un film franco-italian din 1960, regizat de André Hunebelle, cu Jean Marais, Bourvil, Elsa Martinelli și Lise Delamare. Se bazează pe un roman de Michel Zévaco. Filmul nu are nicio legătură cu filmul american Captain Blood.
Jean Marais si Bourvil, doua dintre cele mai reprezentative figuri ale cinematografiei franceze, sunt eroii acestei pelicule a carei actiune are loc in secolul al saptesprezecelea, in timpul domniei regelui Louis XIII.

Vizualizari: 671

Categoria: Acţiune, Aventuri, 1960

Regizor: André Hunebelle

Data Adaugari: 06/08/2018

Scenariști: André Hunebelle, Jean Halain, Michel Zévaco, Pierre Foucaud, Franco Dal Cer

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:44:48

Claritate: BDRip 1080p

Premii: N / A

IMDb: 6,3


loading...
Jean Marais si Bourvil, doua dintre cele mai reprezentative figuri ale cinematografiei franceze, sunt eroii acestei pelicule a carei actiune are loc in secolul al saptesprezecelea, in timpul domniei regelui Louis XIII. Suveranul Frantei are probleme serioase pentru a se mentine la putere, de vreme ce tronul sau este serios amenintat de comploturi care urmaresc sa smulga coroana de pe augustul sau cap. In aceasta situatie, regele ii cere ajutorul spadasinului Francois (Jean Marais), cel mai neinfricat si loial luptator al regatului. Misiunea lui Francois nu este tocmai usoara, pentru ca starneste puternica opozitie si dusmania vrajmasilor regelui, dar aceasta situatie este compensata de iubirea fermecatoarei Gisele, dar si de farsele pe care Cogolin, bufonul regelui, le foloseste pentru a gasi o cale de iesire din situatiile critice.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *:

avatar
0
kukoolcrivat - 9:39 PM, 28/08/2020 [Accesați Pagina]
Inca un super film reactualizat + link de descarcare