Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

3.5

loading...

Le cercle rouge - Cercul roşu (1970)

Cercul roșu online subtitrat HD este un film polițist din 1970, a cărui acțiune se desfășoară la Paris. A fost regizat de Jean-Pierre Melville, iar din distribuție fac parte Alain Delon, Bourvil, Gian Maria Volonté și Yves Montand. Este probabil cel mai cunoscut film prin secvența jafului, lungă de aproape o jumătate de oră.

Vizualizari: 332

Categoria: Crimă, Dramă, Thriller, 1970

Regizor: Jean-Pierre Melville

Data Adaugari: 07/04/2020

Scenariști: Jean-Pierre Melville

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:20:15

Claritate: BRRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 8,0


loading...
Corey (Alain Delon) este eliberat din inchisoare si este gata sa isi reia viata de acolo de unde o lasase. Se pare ca timpul pe care l-a petrecut inchis nu i-a servit ca lectie, pentru ca, de indata ce este din nou liber, ajuta un evadat sa se ascunda de politie si da o noua lovitura.Organizatia ameninta cu moartea numerosi oameni importanti din Londra, in schimbul unei sume de bani. Apare detectivul psihometric Derick Yale si inspectorul Parr care incearca sa il demaste pe capul organizatiei. Finalul este unul spectaculos cu o rastunare de situatie.

Titlul "Cercul roșu" se referă la epigraful filmului care se traduce astfel:

"Siddhartha Gautama, Buddha, a desenat un cerc cu o bucată de cretă roșie și a spus: 'Când oamenii, chiar fără să-și da seama, trebuie să se întâlnească într-o zi, orice i s-ar întâmpla fiecăruia, indiferent de căile divergente, în ziua respectivă, ei vor veni împreună în mod inevitabil în cercul roșu.'"
De fapt, Buddha nu a spus așa ceva; Melville a alcătuit acest epigraf [1] așa cum a făcut-o și în filmul Samuraiul.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: