Comentarii (1) Reclamație film
loading...

5.0
Descarcă Filmul HD

loading...

Le fatiche di Ercole - Muncile lui Hercule (1958)

Muncile lui Hercule (titlu original: Le fatiche di Ercole) este un film peplum italian din 1958 regizat de Pietro Francisci despre eroul grec Hercule. Rolurile principale au fost interpretate de actorii Steve Reeves, Sylva Koscina, Gianna Maria Canale, Fabrizio Mioni, Arturo Dominici, Mimmo Palmara, Lidia Alfonsi și Gina Rovere. Scenariul este scris de Ennio De Concini, Pietro Francisci și Gaio Frattini.

Vizualizari: 757

Categoria: Aventuri, Fantastic, Romantic, 1958

Regizor: Pietro Francisci

Data Adaugari: 01/06/2018

Scenariști: Pietro Francisci , Ennio De Concini, Age & Scarpelli,Gaio Fratini

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:38:56

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 5,4


loading...
Pelias, regele din Iolcus, il cheama pe Hercule la curtea sa pentru a-l pregati pe Iphitus pentru a putea deveni rege in viitorul apropiat. Conditiile in care Pelias a urcat pe tron sunt invaluite in mister, unii acuzandu-l ca si-a omorat fratele (care era atunci rege), altii crezand ca regele a fost omorat de unul dintre oamenii sai - Chiron, acesta din urma rapindu-l si pe Jason (fiul regelui) si furand si Lana de Aur.

Daca relatia cu Iphitus va fi proasta de la inceput, printul fiind invidios pe superioritatea lui Hercule, sora acestuia (Iola) se va indragosti de el. Dupa ce este invins atat la tras cu arcul, cat si la aruncarea discului Iphitus il va urma pe Hercule plecat sa omoare leul din Nemeea care bantuia in regiune. Printul este ucis de leu, iar Hercule este considerat vinovat de tragedie, Pelias trimitindu-l intr-o alta misiune. Dupa ce va renunta la nemurire Hercule se va intalni cu Jason si Chiron (aflat pe patul de moarte) afland de la ultimul ce s-a intamplat cu Lana de Aur si se va hotari sa-l ajute pe Jason s-o recupereze.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *:

avatar
0
kukoolcrivat - 2:07 PM, 09/07/2020 [Accesați Pagina]
Film reactualizat