Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Le Gendarme se marie (The Gendarme Gets Married) - Jandarmul se însoară (1968)

Jandarmul se însoară este un film franțuzesc din anul 1968, regizat de Jean Girault. El este al treilea film din seria Jandarmul, cu Louis de Funès în rolul jandarmului Ludovic Cruchot. El a fost urmat de încă trei filme.

Vizualizari: 399

Categoria: Comedie, 1968

Regizor: Jean Girault

Data Adaugari: 30/11/2019

Scenariști:

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:29:18

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.8


loading...
Le gendarme se marie este al treilea film din seria Le gendarme ce îl are în rolul principalul pe vestitul actor francez Louis de Funes, dar şi pe alţii care nu se lăsă mai prejos, cum ar fi Jean Lefebvre sau Michel Galabru. În această parte, jandarmul-șef Ludovic Cruchot îşi întâlneşte marea dragoste a vieţii, numită Josepha, văduva unui om al legii, o persoană foarte influentă. Nici Josephei nu-i este indiferent Cruchot, astfel că între cei doi se înfiripă o relaţie amoroasă.
Dar de la întâlnirea, petrecută în condiţii ciudate, datorită faptului că Josepha a încălcat unele reguli de circulaţie şi era să primească amendă de la viitorul ei iubit, până la căsătorie e cale lungă. Şi Cruchot, împreună cu şeful lui, adjutantul Gerber, şi cei patru jandarmi, Merlot, Fougasse, Tricart şi Berlicot, vor trece (din nou) printr-o serie de peripeţii hilare.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: