Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Le mur de l'Atlantique - Zidul Atlanticului (1970)

Atlantic Wall online subtitrat HDRip este un film de comedie de război francez-italian din 1970, scris și regizat de Marcel Camus și care îi are în rolurile principale pe Bourvil și Peter McEnery. A fost ultimul film al lui Bourvil.
Titlu Alternativ : Leo, der Kriegsheld,O Muro do Atlântico,Un elmetto pieno di... fifa,Léon és az Atlanti Fal,To teihos tou Atlantikou,Atlantin muuri,Le mur de l'Atlantique,De Atlantische wal

Vizualizari: 457

Categoria: Comedie, Război, 1970

Regizor: Marcel Camus

Data Adaugari: 09/05/2020

Scenariști: Marcel Camus, Gilbert Renault, Marcel Jullian, Jacques Rémy

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:41:29

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 5,9


loading...
În timpul unui raid aerian britanic asupra Franței ocupate de trupele germane,un avion aterizează forțat în apropierea hanului patronat de Leon Duchemin (Bourvil), pilotul englez pe nume Jeff (Peter McEnery) reușind să scape nevătămat și să caute adăpost chiar în camera lui Juliette (Sara Franchetti),fiica hangiului.Din cauză că nemții frecventează restaurantul și cafeneaua lui Leon, acesta este considerat colaboraționist de către vecini, comunitate și de rezistența franceză. Confundat cu un zugrav, Leon este chemat la Comandamentul German pentru a se ocupa cu redecorarea unui birou unde urmează să sosească feldmareșalul Erwin Rommel. Din greșeală intră în posesia unui document top secret, pe care îl vede și Jeff. Acesta din urmă realizează importanța lui și cum trebuia să ajunga în Anglia până sâmbăta următoare ca să participe la un meci de rugby, ia documentul cu el. Urmărit de Gestapo, Jeff este ajutat de Leon să ajungă la ambarcațiunea cu care trebuia să traverseze Canalul Mânecii,dar situația se complică și Leon se vede nevoit să meargă și el în Anglia.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: