Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Le retour du grand blond - Întoarcerea Marelui Blond (1974)

Întoarcerea marelui blond (în franceză Le retour du grand blond) este un film francez de comedie din anul 1974. El a fost regizat de Yves Robert, după un scenariu de Francis Veber, iar rolurile principale au fost interpretate de Pierre Richard, Jean Rochefort și Jean Carmet. El este continuarea filmului Marele blond cu un pantof negru (1972).
Francois Perrin este un violonist cam aiurit, implicat fără voie într-o afacere de spionaj, de care nici n-are habar. Însuși marele boss Louis Toulouse ordonă înlăturarea muzicianului, care însă evită anihilarea, de fapt netrecându-i nicio clipă prin minte că cineva ar dori să-i facă vreun rău. Superba iubită a violonistului, Christine, este evident implicată și ea, iar scenele de un umor irezistibil nu întârzie să apară.

Vizualizari: 102

Categoria: Comedie, 1974

Regizor: Yves Robert

Data Adaugari: 08/01/2021

Scenariști: Yves Robert, Francis Veber

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:21:05

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 6,8


loading...
La trei luni de la încheierea acțiunii din Marele blond cu un pantof negru, Marele Blond este forțat încă o dată să se dea drept agent secret. Toulouse are un nou șef; fostul ministru al agriculturii a devenit ministru de interne. Colonelul înscenează astfel asasinarea lui Perrin la Rio, iar acestuia i se organizează funeralii naționale la Paris. Asasinarea lui Perrin (la Rio) și înmormântarea sa (în Franța) sunt regizate ambele într-o manieră comică.

Căpitanul Cambrai, care anchetează moartea stranie a colonelului Milan, interceptează o scrisoare a lui François Perrin, care-și continua relația de dragoste cu Christine la Rio de Janeiro, în care el îi mărturisește prietenului său, Maurice, de înșelăciunea colonelului Toulouse. Acesta din urmă, fiind pus în dificultate, trebuie să dovedească acum că Marele Blond este un adevărat super-agent secret și nu o persoană aleasă la întâmplare. Astfel, colonelul Toulouse îl contactează pe François Perrin, cerându-i să se dea agent secret, în caz contrar Christine urmând să fie ucisă.

Căpitanul Cambrai, susținut de ministrul de interne, îl provoacă pe Toulouse să-i dea lui Perrin o misiune periculoasă pentru ca acesta să dovedească faptul că este într-adevăr agent secret. Perrin este forțat să accepte această misiune.

Christine apare din nou în hainele ei strălucitoare. La un concert-simfonie - de această dată într-o rochie albă fără spate-, ea încearcă să-l împuște pe François (cu gloanțe oarbe). La final, după ce a fost dovedită înșelăciunea din filmul anterior, Toulouse și Perrache fug din țară.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: