Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Les Gendarmes de Saint-Tropez (The Troops of St. Tropez) - Jandarmul din Saint-Tropez (1964)

Jandarmul din Saint Tropez (în franceză Le gendarme de Saint-Tropez) este un film francez din 1964, regizat de Jean Girault. Este primul din cele șase filme din seria Jandarmul care au avut parte de un mare succes în perioada anilor 1960-1980. Filmul este realizat în mare parte la Saint-Tropez, mică stațiune franceză de pe Riviera franceză.

Vizualizari: 707

Categoria: Comedie, Crimă, 1964

Regizor: Jean Girault

Data Adaugari: 04/03/2019

Scenariști: Richard Balducci , Jacques Vilfrid

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:39:13

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 7,2


loading...
Mai rar se intampla ca o comedie sa nu lase privitorul sa-si traga sufletul macar si o clipa intre doua rafale de ras. Jandarmul din St. Tropez, din seria de succes a jandarmilor, este acea comedie, gratie aproape exclusiv, talentului gigantic al inegalabilului Louis de Funes. Actorul de buzunar il interpreteaza pe inspectorul Cruchot care, dupa lungi lupte cu gafele profesiei, este avansat in functie. Pentru a sarbatori fericitul eveniment el isi ia fiica si purced amandoi spre paradis – St. Tropez.
In loc sa gaseasca aici relaxare, Cruchot se va pomeni arestand o plaja intreaga de nudisti pentru atac la pudoare. Gluma se ingroasa cand Cruchot isi descopera propriul vlastar implicat intr-o situatie neobisnuita. Rusinata de statutul modest de fiica de polisist, ea se da drept mostenitoarea unui bogatan pentru a da bine in ochii prietenilor de bani gata pe care si-i face la St. Tropez. Cand va descoperi ca fata sa a intrat intr-o filiera de hoti de obiecte de arta, istericul Cruchot va innebuni cu gratie.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: