Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

3.0

loading...

Les héros ne meurent jamais (Probabilità zero) - Operațiunea Red Point (1969)

Operation Red Point online subtitrat HD , este un film din anul 1969 regizat de Maurizio Lucidi,avand protagonisti actorii principali pe Henry Silva,Luigi Casellato,Riccardo Salvino si Ezio Sancrotti.
Norvegia 1943: În timpul celui de-al doilea război mondial, un avion de recunoaștere britanic se prăbușește, căzând în mâinile germanilor. Căpitanul american Duke este însărcinat cu recuperarea avionului care este echipat cu un nou sistem radar.

Vizualizari: 190

Categoria: Acţiune, Dramă, Război, 1969

Regizor: Maurizio Lucidi

Data Adaugari: 31/08/2020

Scenariști: Maurizio Lucidi, Dario Argento, Giuseppe Mangione, Vittorio Vighi

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:29:41

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 5.7


loading...
În anul 1943 cercetătorii englezi pun la punct un dispozitiv revoluţionar numit RADAR care a ajutat mult forţele aliate facilitând finalizarea cu succes a multor acţiuni. În toamna târzie a aceluiaşi an un avion de recunoaştere englez având la bord un astfel de dispozitiv este atacat şi doborât în largul coastelor norvegiene. Naziştii care ocupaseră Norvegia, recuperează avionul şi îl duc la o uzină secretă subterană unde speră să copieze dispozitivul. Un grup de comando se angajează să distrugă uzina deşi ştiu că probabilitatea de a reuşi să pătrundă în uzină, să-şi îndeplinească misiunea, să rămână în viaţă şi de a se întoarce, este zero.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: