Comentarii (0) Reclamație film
loading...

0.0
Descarcă Filmul HD

Les malheurs d'Alfred (The Troubles of Alfred) - Ghinionistul (1972)

Ghinionistul online subtitrat HD (titlul original: Les Malheurs d'Alfred) este un film de comedie francez, realizat în 1972 de regizorul Pierre Richard, având protagoniști pe Pierre Richard,Anny Duperey și Pierre Mondy. Coloana sonoră a filmului este semnată de Vladimir Cosma.
Titlu Alternativ : Les malheurs d'Alfred ou après la pluie... le mauvais temps,Las desgracias de Alfredo,Oi peripeteies tou kyriou afirimenou,Alto, biondo e... con 6 matti intorno

Vizualizari: 60

Categoria: Comedie, Romantic, Sport, 1972

Regizor: Pierre Richard

Data Adaugari: 29/06/2020

Scenariști: Pierre Richard, Yves Robert, André Ruellan, Roland Topor

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:33:29

Claritate: BluRay 1080p

Premii: N / A

IMDb: 6,1


loading...
Alfred este foarte afectat atunci cand iubita sa decide brusc sa se calugareasca, avand chiar ganduri sinucigase, numai ca este salvat impreuna cu Agathe, o frumoasa prezentatoare de televiziune care are si ea mari necazuri in dragoste. Cei doi isi fac confidente si Alfred abandoneaza gandurile negre fiindca incepe sa se indragosteasca de Agathe. Aceasta insa nu este deloc impresionata de Alfred, ci inca se gandeste la iubitul ei casatorit. Gata sa faca orice ca sa o cucereasca, Alfred este in stare chiar sa participe la un concurs pe echipe, care este prezentat de Agathe. Ghinionul lui este insa coprezentatorul, care este chiar iubitul casatorit al lui Agathe.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: