Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Lisa and the Devil - Lisa și diavolul (1973)

Lisa și diavolul este un film de groază din 1974 regizat de Mario Bava. Filmul a fost lansat în Spania, sub numele de El diablo se lleve a los muertos.
În rolurile principale: Telly Savalas, Elke Sommer, Sylva Koscina.
Titlul alternativ: Lisa and the Devil, Lisa et le diable, Il diavolo e i morti, Дом Дьявола

Vizualizari: 110

Categoria: Horror, Mister, 1973

Regizor: Mario Bava

Data Adaugari: 04/12/2020

Scenariști: Mario Bava, Alfredo Leone

Uploader: Admin

Durată Film: 1:35:21

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.4


loading...
Turista Lisa Reiner ( Elke Sommer ) se îndepărtează de grupul ei turistic din Toledo pentru a merge la cumpărături în interiorul unui magazin, unde întâlnește un bărbat pe nume Leandro ( Telly Savalas ), care cumpără un manechin și un carusel pe care Lisa încearcă să-l cumpere. Datorită asemănării sale cu portretul diavolului într-o frescă pe care tocmai a văzut-o, Lisa fuge, doar pentru a fi confruntată cu un domn cu mustață ... care cade dintr-o scară până la moartea sa aparentă.
Când nu reușește să se întoarcă la grupul turistic, se refugiază cu un cuplu și șoferul lor, care sunt de acord să o ajute pe Lisa să ajungă la hotelul ei. Dar mașina lor se prăbușește în fața unui conac prăbușit, unde Lisa descoperă că Leandro lucrează ca majordom. Cuplul (o femeie tânără și un bărbat mai în vârstă) îl conving pe Leandro să-i lase să rămână în timp ce șoferul (iubitul tinerei soții) repară mașina. Lisa încearcă să fugă, dar fiul contesei Maximilian (Alessio Orano) o oprește pe Lisa și este de acord să-i lase pe cei trei să stea peste obiecțiile mamei sale, o contesă oarbă ( Alida Valli ).

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: