Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Little Caesar (1931)

Little Caesar (1931) online subtitrat este un film Warner Bros. dinaintea impunerii Codului Hays. Filmul spune povestea unui golan care accede în cadrul criminalității organizate până când ajunge în eșaloanele sale superioare. Este regizat de Mervyn LeRoy, cu Edward G. Robinson și Douglas Fairbanks, Jr. în rolurile principale.Scenariul este realizat de Francis Edward Faragoh, Robert N. Lee, Robert Lord și Darryl F. Zanuck (nemenționat) pe baza romanului omonim scris de William R. Burnett.

Vizualizari: 1249

Categoria: Crimă, Dramă, 1931

Regizor: Mervyn LeRoy

Data Adaugari: 11/05/2017

Scenariști: Darryl F. Zanuck, Robert Lord, Robert N. Lee, Francis Edward Faragoh

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:18:30

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare OSCAR,1 premiu National Film Registry

IMDb: 7,3


loading...
Doi gangsteri, Caesar Enrico Bandello și prietenul său, Joe Massara, se duc la Chicago pentru a se îmbogăți. Joe este mai interesat de faimă și femei și va lucra cu dansatoarea la club, Arnie Lorch, unde se îndrăgostește de colega sa, Olga. Micul Caesar, deja o fire mai violentă, se alătură bandei mafiote a lui Sam Vettori și ajunge rapid la comanda acesteia transformând-o într-o organizație criminală.

Enrico îl forțează pe Joe să-l ajute să jefuiască clubul lui Lorch și în această operațiune Enrico ucide o persoană importantă din domeniul luptei cu criminalitatea. Din această cauză ajunge să fie urmărit de neobositul sergent de poliție Flaherty, care are nevoie doar de o dovadă pentru a-l aresta pe Enrico. Enrico se teme că Joe, care vrea să-l abandoneze și să se dedice carierei sale artistice, va depune mărturie împotriva sa, că-i va spune lui Flaherti că ucigașul este Enrico. De aceea intenționează să-i închidă gura lui Joe definitiv.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: