Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

0.0

loading...

Lo Scopone scientifico – Jocul de cărţi (1972)

The Scopone Game este un film italian de comedie-dramă din 1973, regizat de Luigi Comencini. Scenariul a fost scris de Rodolfo Sonego.
Titlu Alternativ : The Scientific Cardplayer,Sembrando ilusiones,O Jogo da Fortuna e do Azar,Lo scopone scientifico,L'argent de la vieille

Vizualizari: 94

Categoria: Comedie, 1972

Regizor: Luigi Comencini

Data Adaugari: 23/08/2020

Scenariști: Luigi Comencini, Rodolfo Sonego

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:48:51

Claritate: BDRip 720p

Premii: 2 premii David di Donatello,1 premiu Golden Goblets,1 premiu Silver Ribbon

IMDb: 7,7


loading...
Lo Scopone,de fapt o dramă sub regia lui Luigi Comencini ,descrie viaţa famililor sărace din Italia sub un aspect comic. O contesă,bătrână şi bogată,plină de egoism dar cu patima jocului de cărţi vine la Roma în fiecare an.Aici invită adesea aceeaşi familie cu care joacă cărţi.Cei doi,Antonia şi Peppino sunt săraci şi au cinci copii.Ei speră să câştige bani într-o bună zi,să-şi poată cumpăra un apartament decent,să meargă copii la şcoală,au visuri mari.După opt ani se întâmplă minunea,încep să câştige la jocul de cărţi,dar o dată cu aceasta încep şi complicaţiile.Ies la iveală secrete bine păzite din viaţa bătrânei contese,Righetto,un vechi admirator al Antoniei îşi face apariţia dornic de a-i înlocui soţul la masa de joc, întreaga comunitate se implică şi evenimentele i-au o cu totul altă întorsătură.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: