Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

loading...

Lord of the Flies - Împăratul muștelor (1963)

Lord of the Flies este un film dramatic britanic din 1963, bazat pe romanul cu același nume al lui William Golding, despre 30 de școlari care se află pe o insulă unde comportamentul majorității degenerează în sălbăticie. A fost scris și regizat de Peter Brook și produs de Lewis M. Allen.

Vizualizari: 935

Categoria: Aventuri, Dramă, Thriller, 1963

Regizor: Peter Brook

Data Adaugari: 06/11/2018

Scenariști: Peter Brook, William Golding

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:30:48

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare Cannes,1 premiu NBR Award

IMDb: 6,9


loading...
Totul se declanseaza cand un grup de scolari britanici ramane, in urma unui accident aviatic, prizonier pe o insula pustie. Ralph si "Piggy" sunt doi dintre supravietuitori si cu ajutorul unei scoici folosite ca trompeta ei reusesc sa-i adune pe supravietuitori. Odata adunati ei vor incepe sa puna bazele unei organizari sociale, avand loc primele alegeri.

Contracandidatul lui Ralph va fi Jack, seful corului, acesta devenind seful vanatorilor. Necesitatea de a pastra un foc permanent pentru a putea fi semnalizata pozitia lor eventualelor nave, va face ca grupul sa se divida, vanatorii lui Jack actionand independent. In timp ce astia vaneaza un porc, focul se stinge, iar avionul care survoleaza zona nu-i vede motiv pentru care intre baieti se declanseaza primul conflict.

Chiar daca Ralph va incerca sa pastreze lucrurile intr-o sfera "legala" a votului, a regulilor, Jack va considera ca forta si armele sunt mai importante si ele pot impune o alta lege. Oare cat timp pot ramane lucrurile in regula?

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: