Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Love and Pain and the Whole Damn Thing - Dragoste, durere şi toate cele (1973)

Love and Pain and the Whole Damn Thing este un film american de comedie-dramă din 1973 regizat de Alan J. Pakula. Este adesea catalogat ca o dramă, dar conține multe elemente comice. Maggie Smith și Timothy Bottoms sunt vedetele filmului.

Vizualizari: 72

Categoria: Comedie, Dramă, Premieră, 1973

Regizor: Alan J. Pakula

Data Adaugari: 17/12/2020

Scenariști: Alvin Sargent

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:49:44

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.8


loading...
Americanul Walter Elbertson (Timothy Bottoms), în adolescență, se simte pierdut în familia sa care este suprasolicitata care are treizeci și ceva de membri, incluzand-o pe Lila Fisher (Dame Maggie Smith) este reprimată emoțional.
Cei doi se întâlnesc în vacanțele lor respective în Spania, când, cu impulsul momentului, Walter decide să renunțe la grupul său de ciclism excesiv regimentat și să se alăture grupului de tururi cu autobuzul din care face parte Lila.
Cu greu se vorbesc între ei în primele zile și, atunci când o fac, își fac nervi reciproc, deoarece fiecare este speriat de viață.
În ciuda temerilor lor de viață sau în mare parte din cauza ei, intră într-o prietenie care înflorește într-o poveste de dragoste, oricât de stâncos este drumul către acea poveste de dragoste.
Din circumstanțe, abandonează turul cu autobuzul și călătoresc împreună prin Spania singuri.
Relația lor este pusă la încercarea controlului exterior atunci când se întâlnesc și au o ședere prelungită cu un duce spaniol (Don Jaime de Mora și Aragón).

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: