Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Maciste contro lo sceicco - Maciste Împotriva Șeicului (1962)

Samson Against the Sheik este un film peplum italian din 1962 regizat de Domenico Paolella. La sfârșitul anilor 1500, forțele Ducelui de Malaga au răsturnat Sacrul Obeliscul din orașul nord-african Melida, înainte să fie învinși de șeicul local.
Titlu Alternativ : Maciste Against the Sheik,Maciste im Kampf mit dem Piratenkönig,Maciste à la cour du Cheik,Masistas, o aittitos,Maciste vecht tegen de sjeik,Masist çölde

Vizualizari: 190

Categoria: Acţiune, Aventuri, Romantic, 1962

Regizor: Domenico Paolella

Data Adaugari: 15/10/2020

Scenariști: Domenico Paolella, Sergio Sollima, Gian Paolo Callegari, Alessandro Ferraù, Alberto Manca

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:28:45

Claritate: BDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 5,0


loading...
La sfârșitul anilor 1500, forțele ducelui de Malaga au răsturnat Obeliscul Sacru din orașul Melida din Africa de Nord, înainte de a fi înfrânte de șeicul local. Oamenii lui Shiek navighează apoi în Spania și o răpesc fiica ducelui, Isabella. Antonio, care o iubește pe Isabella, călătorește acum la Melida împreună cu prietenul său, Maciste, pentru a o salva pe ea precum și pe tatăl ei încarcerat. În curând sunt capturați și Maciste este forțat să reconstruiască singur obeliscul căzut înainte ca el și Antonio să scape. Cei doi bărbați vor continua cu salvarea Isabellei și readucerea tatălui ei în ducat.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: