Comentarii (0) Reclamație film
loading...

0.0
Descarcă Filmul HD

loading...

Man of La Mancha - Omul din La Mancha (1972)

Man of La Mancha este o adaptare de film din 1972 a muzicalului Broadway Man of La Mancha de Dale Wasserman, cu muzică de Mitch Leigh și versuri de Joe Darion.
Titlu Alternativ : Der Mann von La Mancha,El hombre de La Mancha,L'uomo della Mancha,Don Quijote - mies La Manchasta,L'homme de la Manche,Don Kihotis, o anthropos ap' tin Mancha

Vizualizari: 101

Categoria: Aventuri, Comedie, Dramă, 1972

Regizor: Arthur Hiller

Data Adaugari: 02/07/2020

Scenariști: Dale Wasserman

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:03:41

Claritate: BluRay 1080p

Premii: O nominalizare Oscar, 2 nominalizări Globul de Aur

IMDb: 6,7


loading...
Ecranizare a spectacolului muzical cu acelasi nume de Dale Wasserman, inspirat atat din romanul Don Quijote de Miguel Cervantes cat si din viata acestuia din urma. In secolul al-XVI-lea, Cervantes, poet si actor, este arestat de Inchizitia spaniola si acuzat de ofensa. O banda de hoti din inchisoare pune la cale jefuirea poetului. Cervantes spera sa salveze un manuscris foarte pretios, pe care doreste sa-l puna in scena cu ajutorul celorlalti prizonieri. Manuscrisul contine fantastica si inegalabila poveste a cavalerului Don Quijote, cel pentru care onoarea si iubirea pentru Dulcineea sunt mai presus de orice. Imaginea filmului este semnata de Giuseppe Rotunno, operatorul care a lucrat la multe din filmele lui Federico Fellini.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: