Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Man with the Golden Winchester (Il figlio di Zorro) - Fiul Lui Zorro (1973)

Man with the Golden Winchester este un film de aventură occidentală din seria Spaghetti din 1973, regizat de Gianfranco Baldanello și în care joacă Alberto Dell'Acqua și Fernando Sancho.
Titlu Alternativ : The Son of Zorro,Der wilde Ritt der Geisterreiter,Son of Zorro,Zorros son,El hijo del Zorro,Le Fils de Zorro,Zorro - Mexico's frihedshelt

Vizualizari: 207

Categoria: Acţiune, Aventuri, Romantic, Western, 1973

Regizor: Gianfranco Baldanello

Data Adaugari: 28/01/2021

Scenariști: Arpad DeRiso , Arpad DeRiso

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:23:08

Claritate: BluRay 1080p

Premii: N / A

IMDb: 5.3


loading...
Fernando Sancho este colonelul Michel Leblanche, ofițer militar în timpul conducerii lui Maximilian în Mexic și are o listă tot mai mare de probleme.
Tocmai a pierdut câțiva prizonieri grație intervenției lui Zorro. Are un căpitan care continuă să promită că îl va captura pe Zorro, dar nu reușește să-și îndeplinească promisiunea. Cineva încearcă să transporte arme de contrabandă către liderii revoluționari din zonă. Și dacă acest lucru nu este suficient, un prieten bogat pe nume Don Ricardo de Villaverde seduce fiecare fată drăguță care i vine în cale, ridicând și mai mult țăranii. Ceea ce Leblanche nu știe este că Don Ricardo și Zorro sunt una și aceeași persoană care în Dona Conchita Herrera, fiica unui revoluționar ucis, găsește un motiv minunat pentru a-și dubla eforturile de a ajuta revoluția.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: