Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

loading...

Mark of the Renegade - Sub semnul renegaților (1951)

Mark of the Renegade online subtitrat HD este un film american occidental de aventură Technicolor din 1951, regizat de Hugo Fregonese, în care joacă Ricardo Montalban și Cyd Charisse. Filmul se bazează pe romanul Don Renegade de Johnston McCulley și este ambientat în Los Angeles, condus de Mexic în anii 1820.

Vizualizari: 734

Categoria: Aventuri, 1951

Regizor: Hugo Fregonese

Data Adaugari: 13/09/2018

Scenariști: Robert Hardy Andrews, Johnston McCulley

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:17:51

Claritate: DVDRip

Premii: N / A

IMDb: 6,1


loading...
În 1825, in California, după ce a fugit de pe o navă de pirați, Marcos Zappa este dus în sa se intalneasca cu Don Pedro Garcia, a cărui ambiție este să fie împărat al statului California pentru Republica Mexic.
In stare să-l șantajeze pe Marcos din cauza unei mărci "R" ascunsă sub basmaua sa, ce-l identifica pe Marcos ca pe un renegat și trădător, planurile lui Garcia ca Marcos să o seduca si sa se căsătorească cu Manuella, fiica rivalului său, Jose de Marquez, a fost respins de el însuși.
Manuella este deja logodită si urmeaza să se căsătorească cu Miguel De Gandara. Proprietara unei case de jocuri de noroc, Anita Gonzales, aliata cu Garcia, este supărata când Marcos nu cedeaza farmecele ei.
Manuella este atrasa de Marcos, dar nu este sigura cât să aibă încredere în el. El ii dezvăluie marca "R" ca o demonstrație de bună credință.
Ei petrec o noapte împreună, după care tatăl ei insistă că se căsătoreasca.
La nunta, Miguel gelos, il provoaca pe Marcos intr-un duel.
Anita îl demasca apoi pe Marcos ca pe un renegat neloial, doar pentru a arăta că marca "R" a fost falsă, iar Marcos a lucrat sub acoperire pentru a descoperi trădarea lui Garcia.
În luptă cu sabia, Marcos îl ucide pe Garcia, apoi este liber să se căsătorească cu Manuella.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: