Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

4.0

loading...

Marriage Italian-Style – Căsătorie în stil italian (1964)

Marriage Italian Style este un film italian din 1964 regizat de Vittorio De Sica și care îi are în rolurile principale pe Sophia Loren, Marcello Mastroianni și Vito Moricone.
Un om de afaceri de succes pe nume Domenico Soriano (Marcello Mastroianni) este fascinat de o frumoasă prostituată din Napoli în vârstă de 17 ani, pe care o întâlneşte într-un bordel în timpul celui de-al doilea Război Mondial.

Vizualizari: 1152

Categoria: Comedie, Dramă, Romantic, 1964

Regizor: Vittorio De Sica

Data Adaugari: 14/03/2019

Scenariști: Renato Castellani, Tonino Guerra, Leonardo Benvenuti, Piero De Bernardi

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:41:34

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 premiu și 1 nominalizare Oscar,3 nominalizări Globul de Aur,4 premii David di Donatello,1 premiu și 4 nominalizări Silver Ribbon, 1 nominalizare Golden Laurel,2 nominalizări Moscow International Film Festival

IMDb: 7,5


loading...
Un om de afaceri de succes pe nume Domenico Soriano (Marcello Mastroianni) este fascinat de o frumoasă prostituată din Napoli în vârstă de 17 ani, pe care o întâlneşte într-un bordel în timpul celui de-al doilea Război Mondial. După doi ani Domenico o revede întâmplător pe Filumena Marturano (Sophia Loren) şi începe o toridă poveste de dragoste cu ea, idilă ce durează 22 de ani fără a se concretiza într-un mariaj. Atunci când amanta află că Domenico Soriano intenţionează să se căsătorească cu o tânără casieriţă de la magazinul lui, se preface a fi grav bolnavă şi îl determină pe bărbat să o ceară de soţie din compasiune. Aflând cu stupoare că a fost păcălit, afaceristul anulează căsătoria cu Filumena, dar descoperă că amanta lui este mama a trei băieţi adolescenţi pe care i-a crescut în secret cu ajutorul unor dădace şi i se comunică faptul că unul dintre aceşti copii este fiul lui. Folosindu-se de tot felul de şiretlicuri pentru a dezvălui identitatea fiului său, Domenico Soriano înţelege în cele din urmă că Filumena Marturano i-a fost fidelă şi că toţi cei trei băieţi sunt ai lui, moment în care decide să se însoare cu femeia iubită pentru tot restul vieţii.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: