Comentarii (0) Reclamație film
loading...

5.0
Descarcă Filmul HD

Mary Poppins (1964)

Mary Poppins online subtitrat HD este un film fantastic muzical american din 1964 regizat de Robert Stevenson și produs de Walt Disney, cu cântece de Sherman Brothers. Scenariul este scris de Bill Walsh și Don DaGradi, fiind bazat vag pe seria de cărți pentru copii Mary Poppins de P. L. Travers. În rolurile principale sunt Julie Andrews, Dick Van Dyke, David Tomlinson și Glynis Johns. Filmul a fost realizat la studiourile Walt Disney din Burbank, California.

Vizualizari: 402

Categoria: Comedie, Familie, Fantastic, Muzical, 1964

Regizor: Robert Stevenson

Data Adaugari: 05/03/2019

Scenariști: Bill Walsh , Don DaGradi

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:19:06

Claritate: BluRay 1080p

Premii: 5 premiisi 8 nominalizari OSCAR,1 premiu si 3 nominalizari Globul de Aur,1 premiu BAFTA,1 premiu American Cinema Editors,1 premiu Blue Ribbon,1 premiu Boxoffice Magazine,1 nominalizare DGA Award,3 nominalizari DVD Exclusive Awards

IMDb: 7,8


loading...
Supercalifragilistic. Acesta este probabil cel mai faimos cuvânt din istoria filmului care nu este de găsit în niciun dicționar al vreunei limbi din lume. El aparține lui Mary Popins, cea mai simpatică guvernantă care a existat vreodată. Interpretată superb de Julie Andrews, recompensată cu un Oscar pentru această prestație, Mary Poppins, dădaca magică închipuită de P.L. Travers, avea să se transforme în fenomen cinematografic. Filmul omonim avea sa devină sub bagheta echipei de la Disney unul dintre cele dintre cele mai frumoase musical-uri din toate timpurile.

Povestea lui Mary Poppins, zâna bună, care îi cucerește pe nâzbătioșii copii ai glacialului bancher Banks cu verva sa molipsitoare, este fascinantă. Cântecele și vrăjile ei l-ar putea sensibiliza și pe cel mai îndărătnic taur, dar întâmpină reale probleme în a-l îndulci pe domnul Banks. În cele din urmă, Mary Poppins va reuși să se facă iubită de toată lumea într-unul dintre cele mai grandioase finaluri din istoria Hollywood-ului.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: