Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

4.0

loading...

McCabe & Mrs. Miller - Mc Cabe și Domnișoara Miller (1971)

McCabe și Domnișoara Miller online subtitrat HD (titlul original: în engleză McCabe & Mrs. Miller) este un film western american din 1971 regizat de Robert Altman. În rolurile principale joacă actorii Warren Beatty, Julie Christie, Rene Auberjonois, Michael Murphy și William Devane. Scenariul este scris de Altman & Brian McKay după romanul McCabe de Edmund Naughton.

Vizualizari: 256

Categoria: Dramă, Western, 1971

Regizor: Robert Altman

Data Adaugari: 12/05/2020

Scenariști: Edmund Naughton , Robert Altman

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:01:11

Claritate: HDRip 720p

Premii: 1 nominalizare OSCAR, 1 nominalizare BAFTA,1 premiu National Film Registry,1 nominalizare NSFC Award,1 nominalizare WGA Award

IMDb: 7,7


loading...
Acțiunea filmului are loc în mijlocul iernii, în Vestul Sălbatic. Carismaticul John McCabe sosește într-un proaspăt oraș din Nord-Vest ca să înființeze un bordel și o tavernă. Acesta strânsese o mică avere ca jucător de cărți și de asemena se lăuda că a ucis un faimos pistolar de care nimeni n-a auzit. Perspicacea doamnă Miller, o femeie profesionistă în organizarea bordelurilor, ajunge la scurt timp după începerea construcției. Ea se oferă să-și folosească experiența sa pentru a-l ajuta pe McCabe în activitățile sale, contra unui procent din profituri. Bordelul începe să prospere iar McCabe și doamna Miller se apropie unul de altul, în ciuda gândirii și filozofiei lor diferite. În curând, cu toate acestea, depozitele miniere de zinc ale oraș atrag atenția unei mari corporații, care dorește să cumpere proprietățile lui McCabe alături de celelalte terenuri și construcții. El refuză de două ori oferta reprezentanților companiei. Decizia aceasta are repercusiuni majore asupra sa, a doamnei Miller și a orașului. Compania angajează trei pistolari și filmul se termină cu lupta acestora cu McCabe în mijlocul unei ninsori sălbatice, luptă în care mor toți patru și biserica este incendiată.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: