Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Mean Streets - Crimele din Mica Italie (1973)

Crimele din Mica Italie (în engleză Mean Streets) este un film dramă din 1973 regizat de Martin Scorsese și scris de Scorsese și Martin Mardick. Din distribuție fac parte Harvey Keitel, Robert De Niro și David Proval. A fost lansat de Warner Bros. pe 2 octombrie 1973. De Niro a câștigat premiul Societății Naționale a Criticilor de Film pentru cel mai bun actor în rol secundar pentru interpretarea personajului John „Johnny Boy” Civello.

Vizualizari: 68

Categoria: Crimă, Dramă, 1973

Regizor: Martin Scorsese

Data Adaugari: 03/11/2020

Scenariști: Martin Scorsese, Mardik Martin

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:51:31

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare Silver Ribbon,1 premiu National Film Registry,1 premiu si 3 nominalizari NSFC Award,1 premiu NYFCC Award,1 premiu Parajanov-Vartanov Institute Award,1 premiu Sant Jordi,1 nominalizare WGA Award

IMDb: 7,2


loading...
Un extraordinar film cu gangsteri regizat de unul dintre celebrii regizori ai Hollywoodului care a crescut in cartierul italian al New York-ului.
Robert De Niro si Harvey Keitel intruchipeaza doi prieteni, Johnny Boy si Charlie, a caror viata se desfasoara printre mafiotii din Mica Italie, un cartier din New York. Charlie este un bun catolic care incearca sa impace credinta cu violenta vietii din jurul sau. Johny gusta din plin din senzatiile tari oferite de confruntarile cu politia. Dornic sa-si salveze amicul, Charlie trece adeseori, alaturi de acesta, la un pas de moarte.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: