Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Midnight Cowboy – Cowboyul de la miezul nopții (1969)

Cowboyul de la miezul nopții este un film american de dramă din 1969, bazat pe romanul cu același nume din 1965 de James Leo Herlihy. Scenariul filmului a fost scris de Waldo Sare. Acesta a fost regizat de John Schlesinger, și îi are ca actor în rolurile principale pe Jon Voight și Dustin Hoffman.

Vizualizari: 257

Categoria: Dramă, 1969

Regizor: John Schlesinger

Data Adaugari: 27/01/2020

Scenariști: Waldo Salt, James Leo Herlihy

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:53:21

Claritate: BRRip 720p

Premii: 3 premii şi 3 nominalizări Oscar, un premiu şi 5 nominalizări Globul de Aur, 6 premii şi o nominalizare BAFTA, un premiu şi o nominalizare Berlin

IMDb: 7.8


loading...
Un gigolo naiv şi prietenul său bolnăvicios se luptă să supravieţuiască pe străzile din New York. Un “cowboy”, Joe Buck (Jon Voight), se mută din Texas în oraşul care nu doarme niciodată pentru a face avere vânzându-şi serviciile sexuale femeilor cu bani de pe Park Avenue. La scurt timp după sosirea sa, este manageriat de pungaşul vagabond Ratzo Rizzo (Dustin Hoffman), care se oferă să facă acest lucru pentru un comision de 20$. Încercând să-şi recupereze banii, Buck îl găseşte pe Rizzo, a cărui stare se deteriorează foarte repede şi, fiindu-i milă de acesta, se mută în camera lui Rizzo dintr-o clădire abandonată pentru a-l îngriji. Cei doi îşi păstrează speranţele, Rizzo manageriind în continuare “cariera” lui Joe.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: