Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

loading...

Miracle on 34th Street - Miracolul din Strada 34 (1947)

Miracolul de pe Strada 34 sau Miracolul de pe strada 34 (titlu original: Miracle on 34th Street, lansat în Regatul Unit ca The Big Heart) este un film de Crăciun american de comedie și fantastic din 1947 regizat de George Seaton. Rolurile principale au fost interpretate de actorii Maureen O'Hara, John Payne și Natalie Wood. A fost refăcut pentru televiziune în 1955, 1959, 1973 și cinematografic în 1994.
Moș Crăciun reușește să facă o fetiță să creadă că sărbătoarea Crăciunului este reală.

Vizualizari: 784

Categoria: Comedie, Familie, Fantastic, 1947

Regizor: George Seaton

Data Adaugari: 21/10/2017

Scenariști: George Seaton

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:36:24

Claritate: BluRay 1080p

Premii: 3 premii si 1 nominalizare OSCAR,2 premii Globul de Aur,1 premiu Locarno International Film Festival,1 premiu National Film Registry,1 premiu OFTA Film Hall of Fame

IMDb: 7,9


loading...
Kriss Kringle e in oras, un batranel simpatic care se potriveste perfect descrierii mosului de la Polul Nord. Si pentru ca marele magazin Cole's avea nevoie de un Mos Craciun iar el se potrivea perfect "descrierii postului" devine in scurt timp cel mai iubit om din New York. Susan, o fetita dragalasa, si mama ei, manager la Cole's, par a fi singurele care nu cred in Mos Craciun. Nici managerii magazinul concurent nu cred si chiar insceneaza mosului comiterea unei infractiuni pentru a fi arestat sau inchis intr-un ospiciu. Dar, asa cum stim cu totii, Mos Craciun exista, asa cum si Dumnezeu exista, iar de Craciun mai mult ca oricand e timp pentru miracole.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: