Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

loading...

Modern Times - Timpuri noi (1936)

Timpuri noi online subtitrat HD (titlu original Modern Times) este un film mut de comedie din 1936, regizat și produs de Charlie Chaplin. Scenariul este scris de Charlie Chaplin și Paulette Goddard. În film interpretează Charlie Chaplin, Paulette Goddard, Henry Bergman, Stanley Sandford și Chester Conklin.

Vizualizari: 995

Categoria: Comedie, Romantic, 1936

Regizor: Charles Chaplin

Data Adaugari: 05/07/2017

Scenariști: Charlie Chaplin

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:27:44

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 premiu Jussi Awards,1 premiu NBR Award,1 premiu National Film Registry,1 premiu OFTA Film Hall of Fame

IMDb: 8,5


loading...
Om vs. masina! Castigator este fanul de comedie care urmareste acest film in care Vagabondul lui Charles Chaplin se lupta cu o linie de asamblare - un film ales in 1998 drept unul din cele mai bune 100 filme ale Institutului American de Film.

Micul Vagabond se agita intr-o fabrica unde mecanismele de hranit oameni se straduiesc sa miscoreze ora de pranz a angajatilor la un sfert de ora. Ajuns fara serviciu, se intalneste cu un copil pribeag si pleaca in cautarea fericirii si a unui salariu, intalnind destule ghinioane ca paznic de noapte, chelner ale carui cantece caraghioase nu inseamna nimic, puscarias si multe altele. La sfarsit, in timp ce vagabondul si copilul merg brat la brat catre un viitor nesigur, este clar ca nu au gasit nici fericirea, nici bogatia, dar ceea ce este mult mai important, s-au gasit unul pe celalalt. Timpul si satira nu cunosc sfarsit in filmul Timpuri moderne.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: