Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Mogambo - Aventură în junglă (1953)

Mogambo este un film de aventură / dramă romantică Technicolor din 1953, regizat de John Ford și care îi are ca actori pe Clark Gable, Ava Gardner și Grace Kelly, și care îl are pe Donald Sinden.
Victor Marswell trăiește în Africa și capturează animale pentru grădini zoologice, circuri și dresori. Când are timp, primește vizitatori pe care îi ia în expediții de vânătoare. Într-o zi, în tabără apare Honey Bear Kelly, o tânără atrăgătoare din America. Curând cei doi devin atrași unul de altul, dar idila nu dureza mult.

Vizualizari: 86

Categoria: Aventuri, 1953

Regizor: John Ford

Data Adaugari: 19/02/2021

Scenariști: John Lee Mahin , Wilson Collison

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:56:03

Claritate: BluRay 720p

Premii: 2 nominalizari OSCAR,1 premiu Globul de Aur,1 nominalizare BAFTA,1 premiu NBR Award,1 nominalizare NYFCC Award

IMDb: 6,7


loading...
Victor Marswell trăiește în Africa și capturează animale pentru grădini zoologice, circuri și dresori. Când are timp, primește vizitatori pe care îi ia în expediții de vânătoare. Într-o zi, în tabără apare Honey Bear Kelly, o tânără atrăgătoare din America. Curând cei doi devin atrași unul de altul, dar idila nu dureza mult. La puțin timp, un antropolog și soția lui, Linda, ajung în tabără, iar Marswell se îndrăgostește imediat de frumoasa Linda. Cei patru pleacă într-o expediție, dar tensiunea în cadrul grupului crește, pentru că ambele femei îl vor pe Marswell.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: