Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

4.5

Iţi Place site-ul , arată-ţi aprecierea faţă de noi cu o donaţie...Click aici...

loading...

Mr. Smith Goes To Washington - Domnul Smith merge la Washington (1939)

Domnul Smith merge la Washington online subtitrat HD (engleză Mr. Smith Goes to Washington) este un cunoscut film american din 1939 în regia lui Frank Capra. A fost votat pe locul 29 în clasamentul celor mai bune 100 de filme, întocmit de Institutul American de Film în 1998.

Vizualizari: 984

Categoria: Dramă, 1939

Regizor: Frank Capra

Data Adaugari: 20/07/2017

Scenariști: Sidney Buchman, Myles Connolly

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:09:40

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 premiu si 10 nominalizari OSCAR,1 nominalizare Saturn Award,1 premiu si 4 nominalizari Faro Island Film Festival,1 premiu NBR Award,1 premiu National Film Registry,1 premiu si o nominalizare NYFCC Award,1 premiu OFTA Film Hall of Fame

IMDb: 8,1


loading...
Capitanul unei echipe de fotbal american, Jefferson Smith, un tip idealist si cam naiv, este numit intr-o functie cam ..poznasa in Senat, de guvernatorul statului. Aflat in aceasta functie, el se intalneste cu unul din eroii lui din copilarie, senatorul Joseph Paine.

In Washington, Smith descopera multe din neajunsurile aparatului politic in incercarea lui de a-si realiza scopul pentru care a fost investit. El intra in conflict cu unul din cei mai puternici oameni politici, Jim Taylor.

Taylor incearca pentru inceput sa-l corupa pe Smith si pentru ca nu reuseste, va incerca cu toate mijloacele sa-l distruga printr-un scandal de proportii...

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: