Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Murder on the Orient Express - Crima Din Orient Express (1974)

Murder on the Orient Express este un film de mister britanic din 1974, regizat de Sidney Lumet, produs de John Brabourne și Richard Goodwin, și bazat pe romanul cu același nume, din 1934, de Agatha Christie.
Doua ecranizari s-au facut dupa romanul Agatei (Agatha Christie), Murder on the Orient Express: una in 1974, alta in 2001.
Romanul a fost publicat prima data in Marea Britanie in anul 1934, apoi si in SUA dar cu alt titlu (Murder in the Calais Coach).
Filmarile exterioare s-au facut in cea mai mare parte in Franta, langa Paris, pentru scenele garii din Istanbul. Scenele cu trenul care se deplaseaza prin Europa Centrala au fost realizate in muntii Jura, la nord de Alpi.

Vizualizari: 58

Categoria: Dramă, Mister, Thriller, 1974

Regizor: Sidney Lumet

Data Adaugari: 08/01/2021

Scenariști: Anthony Shaffer, Paul Dehn

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:07:59

Claritate: BluRay 1080p

Premii: 1 premiu si 5 nominalizari OSCAR,3 premii si 7 nominalizari BAFTA,1 nominalizare DGA Award,1 nominalizare Edgar Allan Poe,3 premii Evening Standard British Film,1 npmonalizare Grammy,1 premiu NBR Award,1 nominalizare Golden Satellite

IMDb: 7.3


loading...
Detectivul belgian Hercule Poirot se imbarca in Orient Express. Unul dintre pasageri ii cere sa-i acorde protectia sa, dar Poirot refuza. A doua zi pasagerul este gasit mort in compartiment, iar Poirot este solicitat sa rezolve cazul.
Trenul este blocat pe traseu datorita caderii masive de zapada si, in asteptarea ajutoarelor pentru deszapezire, detectivul castiga astfel cateva ore in plus necesare rezolvarii investigatiei inaintea politiei locale.
Poirot descopera ca mai multi pasageri aveau legaturi in trecutul lor cu un caz mai vechi de rapire si ucidere a unui copil de 5 ani…

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: