Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Nemuritorii (1974)

Nemuritorii este un film de aventuri românesc din 1974, regizat de Sergiu Nicolaescu. Rolurile principale sunt interpretate de Amza Pellea, Ion Besoiu, Ilarion Ciobanu, Sergiu Nicolaescu, Jean Constantin, Colea Răutu, Gheorghe Dinică și Gina Patrichi.El se află pe locul 11 în topul celor mai vizionate filme românești din toate timpurile după cum atestă un comunicat din 2006 al Uniunii Autorilor și Realizatorilor de Film din România.

Vizualizari: 93

Categoria: Acţiune, Aventuri, Istoric, Romanesti, 1974

Regizor: Sergiu Nicolaescu

Data Adaugari: 02/01/2021

Scenariști: Titus Popovici , Sergiu Nicolaescu

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:43:13

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 7.9


loading...
Treisprezece fosti camarazi de lupta din oastea lui Mihai Viteazul, raspinditi prin Europa, se reintilnesc si decid sa se reintoarca in tara pentru a-si indeplini juramantul fata de Voievod, sa indeplineasca visul Unirii.
Film de aventuri pe fundal istoric. Actiunea se desfasoara in prima parte a anilor 1600, mai precis in anul 1611. Filmul contine muzica formatiei Phoenix.
Sergiu Nicolaescu a castigat Premiul ACIN pentru interpretare in 1974.

"Dupa zece ani de la uciderea lui Mihai Viteazul, un grup de viteji din fosta lui oaste incearca sa se indrepte spre casa, avand cu ei o lada si steagul celor trei tari unite. Vitejii fac fata diverselor obstacole ivite in cale, din lada fiind ravnite fie de austrieci, fie de unguri sau de turci..." - Mircea Alexandrescu - 1974 (Cinema)

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: