Comentarii (0) Reclamație film
loading...

0.0
Descarcă Filmul HD

Nicholas and Alexandra – Nicolae și Alexandra (1971)

Nicholas and Alexandra online subtitrat HD este un film biografic britanic din 1971, regizat de Franklin J. Schaffner și scris de James Goldman, bazat pe cartea din 1967 cu același nume a lui Robert K. Massie, care este o relatare parțială a ultimului monarh rus condus, țarul Nicolae al II-lea din Rusia, și soția sa, Țarina Alexandra.

Vizualizari: 85

Categoria: Biografic, Dramă, Istoric, 1971

Regizor: Franklin J. Schaffner

Data Adaugari: 08/06/2020

Scenariști: James Goldman

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 03:08:05

Claritate: BluRay 720p

Premii: 2 premii şi 4 nominalizări Oscar, 3 nominalizări Globul de Aur, 3 nominalizări BAFTA,1 nominalizare Grammy,1 premiu NBR Award

IMDb: 7,2


loading...
O poveste de dragoste fermecătoare din perioada regalităţii şi a Revoluţiei din Rusia, istoria tristă a începutului şi sfârşitului ultimei domnii a Romanovilor executarea lor şi momentul Revoluţiei din Rusia.

Cel care îi dă viaţa personajului țarul Nicolae al II-lea, soţul iubitor şi tatăl devotat, dar un conducător slab al ţării sale, este Michael Jayston. Împărăteasa Alexandra este interpretată de Janet Suzman. Urmăriţi povestea tristă a începutului şi sfârşitului ultimei domnii a Romanovilor şi momentul Revoluţiei din Rusia care va schimba definitiv destinul Rusiei şi chiar al omenirii. Prima ”întâlnire” a noastră cu cele două personaje regale este plasată în anul 1894, la nunta lor. Deşi Nicolae îi este devotat Alexandrei, ruşii nu sunt prea încântaţi de faptul că ţarina lor este din altă ţară. Totuşi, Alexandra începe să fie simpatizată în momentul în care dă naştere primului lor fiu, foarte îndrăgitul prinţ Alexis (Roderick Noble). însă, acesta suferă de hemofilie, o boală care loveşte la fiecare a doua generaţie familia Alexandrei. Când se dovedeşte că toate metodele convenţionale eşuează, ţarina pune soarta fiului său în mâinile lui Rasputin (Tom Baker). Pe măsură ce influenţa şi puterea lui Rasputin cresc, ţăranii ruşi devin tot mai agitaţi. Cu toate acestea, se întâmplă ca şi după asasinarea lui Rasputin bolşevicii să fie nemulţumiţi. Povestea Romanovilor se termină brusc în ziua de 16 iulie a anului 1918, când familia regală este executată, în ciuda faptului că moderatul Kerensky (John McEnery) pledase pentru că aceştia să traverseze Rusia în siguranţă.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: