Comentarii (2) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Now Where Did the Seventh Company Get to? - Unde Este Compania A Saptea? (1973)

Unde este compania a 7-a? (în franceză Mais où est donc passée la septième compagnie ?) este un film francez de comedie din 1973, regizat de Robert Lamoureux.
În timpul dezastrului din iunie 1940, compania a 7-a de transmisiuni, camuflată într-o pădure, este capturată de germani. Doar trei oameni plecați în cercetare scapă fără a fi capturați de inamic: Pithiviers, Tassin și sergentul-șef Chaudard.

Vizualizari: 219

Categoria: Acţiune, Comedie, Război, 1973

Regizor: Robert Lamoureux

Data Adaugari: 06/11/2020

Scenariști: Robert Lamoureux

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:25:36

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 6,9


loading...
Soldații Pithiviers și Tassin, împreună cu sergentul-șef Chaudard, stabilesc o legătură telefonică între punctul lor de observație și pădurea unde se află grupată compania a 7-a. Din păcate, firul traversează un drum pe unde trece o coloană germană: aceasta îl observă și mergând de-a lungul lui reușește să încercuiască și să captureze compania a 7-a.

Au loc numeroase tentative ale celor trei soldați de a ieși din capcana în care au căzut. Ei îl întâlnesc pe locotenentul Duvauchel, pilot de vânătoare al cărui avion fusese doborât și care preia comanda grupului. Din întâmplare, la trecerea printr-un sat, ei se intersectează cu un camion german care avea deasupra sa un tun și sunt forțați în urma unei stângăcii a lui Pithiviers să se lupte cu nemții. Surprinși de prezența lor, germanii nu au timp să riposteze și sunt uciși de Tassin. Cei patru militari iau atunci în stăpânire acel vehicul și încearcă să se deplaseze către front, pentru a face joncțiunea cu trupele franceze.

Printr-o pură întâmplare, ei merg pe un drum greșit și ajung din urmă o coloană de prizonieri francezi păziți de soldați germani, care nu este alta decât compania a 7-a. Cei trei îi depășesc și îi forțează pe germani să avanseze rapid în fața vehiculului, lăsându-i fără supraveghere pe soldații francezi, care dispar rapid în pădurea aflată de-a lungul drumului. Astfel, compania a 7-a este eliberată.

Patru ani mai târziu, în iunie 1944, cei trei se află într-un avion pilotat de locotenentul Duvauchel. Ei urmează a fi parașutați pe teritoriul Franței; Pithiviers a alunecat în avion, făcându-i și pe ceilalți doi să cadă în exterior.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *:

avatar
0 Spam
mrtrebor80 - 6:56 PM, 08/11/2020 [Accesați Pagina]
Probleme cu subtitrarea - lipseste uneori
avatar
0
kukoolcrivat - 9:01 PM, 08/11/2020 [Accesați Pagina]
Cred ca iti dai seama ca noi nu avem nici-o vina daca asa a fost facuta subtitrarea cu dialoguri lipsa...