Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Once Upon a Time - A fost odată Curly (1944)

Once Upon a Time este un film de fantezie din 1944 care implică o omidă dansatoare care trăiește într-o cutie mică. Cary Grant joacă un spectacol plin de viață, care are nevoie disperată de bani pentru a-și salva teatrul.

Vizualizari: 282

Categoria: Comedie, Fantastic, 1944

Regizor: Alexander Hall

Data Adaugari: 19/02/2020

Scenariști: Lewis Meltzer, Oscar Saul, Irving Fineman

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:28:32

Claritate: DVDRip XviD

Premii: N / A

IMDb: 6,1


loading...
Bazat pe scenariul radiofonic al cunoscutului Norman Corwin, filmul este un recital actoricesc atragator al nu mai putin fermecatorului star Cary Grant. Totul incepe in momentul in care producatorul unor show-uri de noapte de pe Broadway, Jerry Flynn (Grant) afla un lucru despre o omida care se pregateste sa apara intr-unul din numerele de dans ale unui show!

In scurt timp, Jerry o va promova pe Curly Omida la “standarde internationale”, intr-un proces in care se aliaza cu Pinky Thompson (Ted Donaldson), baietelul de 9 ani care este stapanul lui Curly si cu sora copilului, frumoasa Jeanne (Janet Blair).

Aceasta frumoasa metafora la adresa “omizilor” din lumea show-bizzului care devin fluturi cu un nepretuit ajutor din partea producatorilor este deopotriva si un film despre principii ce pot fi incalcate in numele artei!

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: