Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

4.3

loading...

Only the Valiant - Rezistenţa eroică (Doar Bravii) (1951)

Doar Bravii, cunoscut și sub numele de Fort Invincible, este un film occidental din 1951 produs de William Cagney, regizat de Gordon Douglas și care îl are în rolurile principale pe Gregory Peck, Barbara Payton și Ward Bond. Scenariul a fost scris de Edmund H.
In urma razboiului civil american, pacea este menținută în teritoriul New Mexico prin Fort Invincible, o fortificație așezată dincolo de trecătoarea unui munte, care blocheaza bandele de jefuitori Apache. Indienii Apache cuceresc totuși fortul.

Vizualizari: 772

Categoria: Aventuri, Western, 1951

Regizor: Gordon Douglas

Data Adaugari: 01/01/2018

Scenariști: Edmund H. North, Harry Brown

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:45:16

Claritate: WEB-DL 720p

Premii: N / A

IMDb: 6,5


loading...
Căpitanul Richard Lance este învinuit pe nefrept de colegi şi de iubita locotenentului Hpllpway de moartea acestuia în timp ce excorta un şef indian la un fort vecin pentru a fi judecat. Şeful scapă şi un atac asupra fortului era inevitabil. Pentru a preveni aceasta, căpitanul Lance pleacă cu un mic grup la un fort părăsit în mijlocul teritoriului apache, pentru a bloca trecătoarea prin care puteau năvăli indienii. Grupul era alcătuit din ostaşi recalcitranţi, foşti dezertori, răi şi laşi care îl urau pe căpitan şi-l vroiau mort. Totuşi recunoşteau că pregătirea militară a lui Lance precum şi instinctele sale de suptavieţuire sunt singura şansă de arămâne în viaţă.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: