Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Ovoce stromu rajských jíme (Fruit of Paradise) - Fructul Paradisului (1970)

Fruit of Paradise online subtitrat DVDRip este un film de dramă de avangardă cehoslovacă din 1970, regizat de Věra Chytilová. A fost înscris la Festivalul de Film de la Cannes din 1970. Filmul este o adaptare a poveștii lui Adam și Eva.
Titlu Alternativ : We Eat the Fruit of the Trees of Paradise,Les fruits du paradis,Fruto do Paraíso,De vruchten van het paradijs,Los frutos prohibidos del paraíso,Owoce rajskich drzew spożywamy

Vizualizari: 221

Categoria: Dramă, Premieră, 1970

Regizor: Vera Chytilová

Data Adaugari: 24/04/2020

Scenariști: Vera Chytilová , Ester Krumbachová

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:34:57

Claritate: DVDRip

Premii: 1 nominalizare Palme d'Or,1 premiu Chicago International Film Festival

IMDb: 6,9


loading...
În grădina unei pensiuni, Eva și soțul ei Josef se bucură de o siesta. Aici, se întâlnesc cu Robert un om singuratic, cu aspect misterios.În timpul jocului, o cheie cade din buzunarul lui Robert.Curioasa Eva o ridică și pornește într-o expediție.
În camera lui Robert, ea găsește o servietă îmbibată cu noroi, pe care Robert o uitase, avand in ea pătrunjel și o ștampilă cu dată.Curând după aceea, află că a fost găsită o altă victimă a unui criminal necunoscut de femei, cu un număr și o dată stampilată pe frunte. Eva ajunge la concluzia că criminalul trebuie să fie Robert.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: