Comentarii (1) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

0.0

loading...

Panic in the Streets - Panică pe străzi (1950)

Panic in the Streets este un film noir din 1950 regizat de Elia Kazan. A fost filmat exclusiv pe locația din New Orleans, Louisiana și oferă numeroși cetățeni din New Orleans în roluri vorbitoare și non-vorbitoare.
Un medic și un polițist din New Orleans au la dispoziție doar 48 de ore pentru localizarea unui criminal infectat cu ciuma pneumonică.

Vizualizari: 654

Categoria: Crimă, Suspans, Thriller, 1950

Regizor: Elia Kazan

Data Adaugari: 18/12/2017

Scenariști: Richard Murphy, Daniel Fuchs

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:36:13

Claritate: BRRip 720p

Premii: 1 Nominalizare OSCAR,1 premiu NBR Award,1 premiu si o nominalizare Venice Film Festival,1 nominalizare WGA Award

IMDb: 7,3


loading...
Dr. Clinton Reed, angajat al Departamentului pentru sanatate al guvernului american, trebuie sa impiedice izbucnirea unei epidemii. Purtatorul era un imigrant care a fost ucis de doi asasini. Politia din New Orleans observa starea bizara a cadavrului, temandu-se ca epidemia se va extinde la nivel national. Reed e chemat sa gestioneze cazul, dar se izbeste la inceput de incapatanarea unui capitan de politie. Cei doi reusesc sa gaseasca o frecventa comuna, incercand sa-i prinda pe cei doi asasini, care sunt purtatori ai virusului. Mare parte din actorii secundari folositi in film sunt amatori din New Orleans, angajati pentru a da veridicitate contextului actiunii.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *:

avatar
0
kukoolcrivat - 8:15 AM, 16/08/2020 [Accesați Pagina]
Inca un super film reactualizat