Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Paper Moon - Luna De Hartie (1973)

Paper Moon este un film american de comedie-dramă din 1973 regizat de Peter Bogdanovici și lansat de Paramount Pictures. Scenaristul Alvin Sargent a adaptat scenariul din romanul din 1971 Addie Pray de Joe David Brown. Filmul, filmat în alb-negru, este filmat în Kansas și Missouri în timpul Marii Depresiuni.

Vizualizari: 78

Categoria: Comedie, Crimă, Dramă, 1973

Regizor: Peter Bogdanovich

Data Adaugari: 03/11/2020

Scenariști: Alvin Sargent

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:42:20

Claritate: BluRay 1080p

Premii: 1 premiu si 3 nominalizari OSCAR,1 premiu si 5 nominalizari Globul de Aur,1 premiu David di Donatello,1 nominalizare Silver Ribbon,1 premiu KCFCC Award,1 premiu NBR Award,1 nominalizare NSFC Award,2 premii Silver Seashell,1 premiu WGA Award

IMDb: 8,1


loading...
Suntem în anul 1936. Addie Loggins (Tatum O’Neal, filmul ei de debut), este lãsatã în grija vânzãtorului ambulant de biblii, Moses Pray (Ryan O’Neal, tatãl lui Tatum), un personaj imoral despre care nu se ştie cu siguranţã dacã este sau nu tatãl ei.
În drum spre rudele lui Addie, Moses descoperã cã puştoaica de numai 9 ani ştie o mulţime de lucruri: fumeazã, înjurã şi îi manipuleazã pe cei din jur la fel de eficient ca el. Îşi unesc forţele pentru a deveni o echipã de escroci de temut atât de bunã încât Addie nu se încumetã sã renunţe la acest parteneriat, motivul pentru care saboteazã relaţia romanticã ce se înfiripã între Moses şi Trixie Delight (Madeline Kahn.)
Mai târziu, în încercarea de a fura 200 de dolari pe care Addie pretine cã îi datoreazã, Moses este aproape omorât în bãtaie de fratele geamãn al şerifului. Dupã ce îşi revine cu greu din aceastã experienţã, Moses o duce pe Addie la rudele sale în ciuda protestelor vehemente ale copilei.
Tatum O’Neal a câştigat premiul Oscar pentru cea mai bunã actriţã în rol secundar pentru acest rol.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: